Welkom op onze website

Bij deze heten wij u van harte welkom op de internetsite van tennisvereniging T.S.V.

De banen van T.S.V. zijn gelegen in het sportcomplex de Heiberg aan de Heerseweg 49 in Veldhoven. T.S.V. huurt zowel in de winter als ook in de zomer een aantal binnenbanen in dit gezellige en goed geoutilleerde complex.

Onafhankelijk van het weer kan het partijtje tennis, dat bij ons georganiseerd wordt dus altijd doorgaan.

Deze site bevat zowel informatie voor mensen die wat meer over T.S.V. willen weten of lid willen worden maar bevat ook bruikbare informatie (zoals e-mailadressen en speelschema's) voor leden.

Informatie over onze vereniging

Zowel in de zomer als in de winter vindt er op woensdagavond de gezellige clubavond plaats De wedstrijden beginnen om 20.00, 21.00 en 22.00 uur. Iedere deelnemer wordt ingedeeld in een poule en speelt elke week een uur tennis (dubbel).

Ruim van tevoren vindt u op het T.S.V. tennisbord de speelschema's (als uw e-mail adres bij ons bekend is sturen wij u dit tevens per mail).

Na afloop van vastgestelde periodes stijgen en dalen er spelers uit de poule zodat u automatisch op uw speelniveau komt.

Het lidmaatschap voor deze clubavond is 150,00 euro per kalenderjaar voor 2019, als u instapt in een periode betaalt u evenredig het aantal maanden t/m december.